M.V.Muha feat. Dardan Shkreli - Dreq o punë!

Kënga e re Dreq o punë! nga albumi më i ri i M.V.Muha e

realizuar në gusht të 2022.

Muzika dhe orkestrimi: M.V.Muha

Teksti dhe këndimi: Dardan Shkreli

Dardan Shkreli - Dy pas mesnate

Kënga e fundit e realizuar nga albumi Autosugestion në

vitin 2017.

Muzika dhe teksti: Dardan Shkreli

Orkestrimi: Dardan Shkreli & M.V.Muha & I.V.Zechah

DE / EN
Ju lutem t’i respektoni të drejtat autoriale! Poqëse doni të përdorni materialin nga këto faqe, ju lutem, më kontaktoni paraprakisht në dardan@shkreli.net. Ju falemnderit!